Drottningen av önsketänkande (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789177955276
Drottningen av önsketänkande (e-bok)

Drottningen av önsketänkande E-bok

(4 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-03-09

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Lewis Harley får en hjärtattack precis efter att ha fyllt fyrtio är det en riktig varningssignal. Det är dags att lämna den stressiga tillvaron I storstaden och göra det han alltid har drömt om. Tillsammans med sin fru Charlotte öppnar han en antikaffär.

När Bonnie Brookland en dag kliver in I butiken känner hon sig som hemma. Hon har vuxit upp med en pappa som var antikhandlare, nu arbetar hon för mannen som köpte hennes pappas butik, något hon inte alls trivs med.

När Bonnie och Lewis börjar jobba tillsammans märker de snart att de dras till varandra. Bonnie är fast i ett kärlekslöst äktenskap, och Lewis och Charlotte har fler problem i sin relation än vad de vill erkänna. Dessutom har båda hemligheter i sitt förflutna som snart inte går att dölja. Kan de få den lycka de båda förtjänar?

Milly Johnson är förutom författare, talare och talskrivare. Hon har givit ut tjugofem böcker och hyllas ständigt av sina läsare. Drottningen av önsketänkande är underbar läsning full av liv, kärlek och skratt och är liksom hennes tidigare böcker en bästsäljare i Storbritannien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Milly Johnson