Om du vill ha mig (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 2)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-06-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789177955306
Om du vill ha mig (ljudbok)

Om du vill ha mig Ljudbok

(45 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Karen Moen drömmer om att bli lärarinna, men när hennes pappa dör får hon slå de planerna ur hågen och istället hitta försörjning. Hon blir husjungfru hos familjen Winther. Men drömmen om ett annat och bättre liv lever ändå vidare. Genom sin tidigare lärare blir hon vän med den upproriske arbetaren Alfred. Snart splittras Karen mellan sin lojalitet mot arbetsgivaren, sin framtidsdröm och kärleken. Dessutom vänder ett förfärligt avslöjande kring faderns död upp och ned på hela hennes värld.

Yngste sonen i familjen Winther har också hamnat i en oväntad situation. Plötsligt är det han som är föräldrarnas stora framtidshopp med allt vad det innebär. Han som främst önskar att få gifta sig med den vackra, men fattiga servitrisen Emma. En flicka som de aldrig kommer att acceptera. Vad ska han välja, kärleken eller familjen?

Om du vill ha mig är den andra delen om familjen Winther, berättelsen om en dynasti i 1800-talets Trondheim.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du vill ha mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Familjen Winther
    -, 24 maj 2022

    Andra delen om familjen Winther handlar om Karen som jobbar som husjungfru hos familjen. När hennes pappa dog fick hon lov att ge upp drömmen om att bli lärarinna och började jobba åt Winthers. Hon blir inblandad i husets son Fredriks kärlekshistoria med Emma som jobbar på konditori. Fredrik är arvinge till familjens företag och förväntas gifta sig med någon rik bedårande flicka. Den 16 åriga dottern i familjen blir förälskad i en inflyttad operasångare och Karen får springa med meddelande me... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel