Rosenträdgårdens hemligheter (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (299.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 3)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-08-25
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789177955320
Rosenträdgårdens hemligheter (ljudbok)

Rosenträdgårdens hemligheter Ljudbok

(45 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-25

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Rose Winther är bortskämd och envis och hon drömmer om den stora kärleken. Efter en olämplig romans skickas hon iväg till morföräldrarna på den engelska landsbygden. Utan några förväntningar anländer Rose till Oaktree Manor, där blir hon kyligt mottagen. Hennes morfar ligger för döden, mormodern är sträng och otillgänglig, medan faster Elizabeth bara är tyst och drar sig undan.

Långsamt rullas familjehemligheten upp, den som för många år sedan gjorde en varm och kärleksfull familj till en kall och olycklig sådan. Är försoning möjlig? Så kommer Oaktrees arvinge Dimpy Ashmore på besök. Rose har föreställt sig en gammal trist man, men han är ung och stilig. Med sig har han sin ginälskande och frispråkiga mor Lillian som bara längtar efter att få ta över godset. Snart går det upp för Rose att hon älskar Dimpy, men han avvisar henne gång på gång. Vad ska hon göra för att vinna hans hjärta?

Rosenträdgårdens hemligheter är den tredje delen i den storslagna serien om Familjen Winther.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rosenträdgårdens hemligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Romantisk
    -, 17 juni 2022

    Tredje delen om familjen Winther där den unga dotter Rosé är huvudpersonen. Hon har efter en olämplig romans skickas till mamma Cecilias föräldrar utanför London. Där är stämningen tung och och tiden känns som den stått still. Men hemligheter och känslor lyfts fram när Rosé kommer dit. Det här är den bästa delen hitintills. Romantisk och underhållande.

  2. Om Rose
    -, 23 september 2021

    Jag tycker väldigt mycket om den, fint och lätt språk, bra handling. Har rekommenderat alla tre böcker jag läst till vänner.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel