När allt uppdagas (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (256.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 5)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-02-10
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Marie Gelotte
ISBN
9789177955757
När allt uppdagas (ljudbok)

När allt uppdagas Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-10

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När en främmande kvinna plötsligt knackar på dörren hos änkefru Mathilde Skjønberg ställs allt på ända, både för änkefrun och Familjen Winther. Men är den bedårande, unga Anna den hon utger sig för att vara?

Nu är inte Anna Adolfsen den enda med hemligheter. Hembiträdet Karen är säker på att hon skymtat Christian Winter i Trondheim, familjen Winthers tronarvinge som tros ha omkommit i en brand. Och Christians änka Ellinor som står i begrepp att gifta om sig med Juul Hagen. Karen känner att hon måste göra något och bestämmer sig för att berätta för Fredrik Winther om sin upptäckt.

När allt uppdagas är femte boken i den storslagna serien om överklassfamiljen Winther från Trondheim som utspelar sig på slutet av 1800-talet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När allt uppdagas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande fortsättning
    -, 9 augusti 2022

    Änkefrun Mathilde får oväntat besök av en okänd släkting. Men är hon den utger sig för att vara? Hur kommer hennes ankomst påverka familjen Winther? Tycker om att höra Viktoria Flodqvist läsa högt om Ellinor, Fredrik och de övriga i familjen och deras bekant. Den här gången är det också riktigt spännande. Slutet gör också att man bara vill veta mer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel