Familjeband (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 8)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-11-06
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789177955795
Familjeband (ljudbok)

Familjeband Ljudbok

(31 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-06

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Trondheim, 1903.

Fredrik Winther har gift sig och flyttat in i en vacker lägenhet med sin fru Gitte. Han har äntligen accepterat sitt öde som arvtagare till familjen Winthers affärsimperium. Ellinor och Juul har flyttat in i Tildas herrgård, och Karen kommer snart att ta examen som lärare.

Lyckan är stor men vänder plötsligt när en kvinna i staden blir utsatt för ett övergrepp. Händelsen sprider oro och familjen dras in i händelsernas centrum. Mitt i allt står Emma, ensam med krossat hjärta

Familjeband är den sjunde boken i berättelsen om Wintherdynastins drömmar, ambitioner och förhoppningar på tröskeln till 1900-talet och in i det spirande nya århundradet, där den gamla och den nya världen möts. Ryktena går i såväl herrskapets salonger som i köket hos tjänstefolket, medan kvinnorna i familjen drömmer om en framtid fri från krav från det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Familjeband. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Herrskap och tjänstefolk
    -, 20 januari 2023

    Det här en åttonde delen om familjen Winther, en serie som jag tycker mycket om att läsa. Nu är berättelsen tillbaka till Trondheim igen och handlar både om sonen Fredrik och Karen, som tidigare arbetat som tjänsteflicka hos familjen Winther, och hennes syster Emma. Det är underhållande att läsa om familjen men också hur det var för kvinnorna i början av 1900-talet. Den som tycker om Downton Abbey kommer älska denna norska familjeberättelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel