Sommaren på Oaktree Manor (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 6)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789177955832
Sommaren på Oaktree Manor (ljudbok)

Sommaren på Oaktree Manor Ljudbok

(44 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-16

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Rose Winther skall gifta sig med Dimpy Ashmore, och Cecilia Winther reser till England för att hjälpa sin dotter med förberedelserna. Cecilia är förväntansfull inför att träffa dottern, föräldrarna och sin syster för första gången på många år, men allra mest gläder hon sig åt att komma bort från salongen där hemma. Hon är trött på sitt liv och sitt äktenskap, men det kan hon inte berätta för någon.

I England träffar Cecilia konstnären Rufus Pratt. Han är bohem, frigjord och charmerande och Cecilias värderingar och moral sätta på prov. Men är hon verkligen villig att ge upp sitt behagliga liv som societetsfru? Det blir en varm och intensiv sommar på Oaktree.

Sommaren på Oaktree Manor är den sjätte delen i den storslagna serien om Familjen Winther.

Katrine Wessel har arbetat både som journalist och redaktör, men är nu författare på heltid. Hon växte upp i Trondheim och har länge drömt om att skriva historiska romaner som utspelar sig där. Hon bor i Bærum med man och barn, men tillbringar mycket tid på familjens landställen i Sverige och på Sørlandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommaren på Oaktree Manor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Att känna sig fri
    -, 30 augusti 2022

    Den sjätte delen om familjen Winther utspelar sig i England. Cecilia åker till Oaktree Manor för att hjälpa till med förberedelserna för sin dotter Roses bröllop. Hon njuter av egna ridturer och att umgås med familjen. Friheten känns härlig och hon saknar varken Trondheim eller sin make Carl. På ett Galleri i London träffar hon en konstnär som är så annorlunda allt hon är van vid och snart uppstår varma känslor. De börjar träffas i smyg. Tycker man om Downton Abbey kommer man även tycka denna... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel