Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kate Burkholder (del 3)
Antal sidor
338
Utgivningsdatum
2023-03-15
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Sofi Rydell
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
216 x 142 x 27 mm
Vikt
454 g
SAB
Hce
ISBN
9789177956341

Bruten tystnad

(9 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-15
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En fruktansvärd olyckshändelse eller ett kallblodigt mord?

Familjen Slabaugh är en hårt arbetande amish-familj med gott anseende. När föräldrarna och en av farbröderna plötsligt hittas döda på den välskötta gården, verkar det till en början handla om en tragisk olycka en dåligt ventilerad gödselgrop har skördat tre offer till följd av kvävning. Efter den rutinmässiga obduktionen visar det sig dock att en av de avlidna utsatts för våld mot huvudet före sin död. Allt pekar på att ett brott har begåtts, men vem skulle ha motiv att göra något sådant mot den fridfulla mönsterfamiljen? Kan det vara kopplat till den senaste tidens hatbrott riktade mot amish-befolkningen i Painters Mill?

Polischef Kate Burkholder, som själv vuxit upp som amish, är beredd att göra allt för att lösa fallet. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti söker hon efter gåtans lösning ett sökande som leder dem till den mörka hemlighet som lurar under ytan i det till synes så idylliska amish-samhället.

Bruten tystnad är den tredje delen i serien om Kate Burkholder. De tidigare böckerna, Tvingad till tystnad och Bön om tystnad finns också översatta till svenska.

"Sträckläsning blir det även denna gång." Skånska Dagbladet

"Något mer än en vanlig deckare (...) det som stannar kvar när spänningen har släppt är kulturerna som krockar, och samhällets sätt att hantera olika kulturer och trosriktningar." Lotta Olsson, DN

"En stark roman om slitningar mellan folkgrupper." DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bruten tystnad
 2. +
 3. På ett ögonblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt På ett ögonblick av Jo Callaghan (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bruten tystnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare
  Frida Hemborg, 10 maj 2023

  En riktig bladvändare till bok, du kommer inte kunna ana vad som ska hända härnäst, och vilken plot-twist mot slutet! En väldigt starkt skriven bok, om kulturkrockar och manipulation av högsta grad. Hur förvriden man kan bli av kärlek och tro. Rekommenderas till alla thriller- och deckarälskare.

 2. Helt ok
  Bokhyllaniskuggan, 19 april 2023

  ❥ Recension: De första två böckerna i serien, Tvingad till tystnad och Bön om tystnad, tyckte jag var otroligt bra och spännande. Enligt mig håller inte denna bok samma standard men så är det ju ofta med just bokserier, vissa tycker man är bättre än andra, så jag kommer definitivt läsa den fjärde boken när den kommer.

  Iallafall, denna tyckte jag var ganska seg och långsam, lite tjatig och upprepande samt alldeles för lång. En typisk mellanbok i en serie. Däremot kunde jag inte... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 mars 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Bruten tystnad, är den tredje delen i bokserien om polisen Kate Burkholder, som är före detta amish. Den var lika bra som dom två tidigare böckerna, som heter Tvingad till tystnad, och Bön om tystnad. Det finns minst fjorton böcker i serien på engelska, så jag hoppas verkligen att fler böcker kommer att översättas. Jag tycker att böckerna är mycket bra, och det är väldigt intressant att läsa om amish-folket. Rekommenderar absolut böckerna. Jag lyss... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Castillo