Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kate Burkholder (del 1)
Antal sidor
427
Utgivningsdatum
2022-03-10
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Sofi Rydell
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
218 x 146 x 38 mm
Vikt
607 g
SAB
Hce
ISBN
9789177956358

Tvingad till tystnad

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-03-10
227
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En del hemligheter är för hemska för att avslöja, en del brott så fasansfulla att de tycks omöjliga att lösa

Painters Mill i Ohio, må vara en sömnig liten småstad där både amishfolk och vanliga amerikaner bor, men det är också staden där en serie mord krossade ett helt samhälle för tio år sen. Det sista mordet lämnade människorna med en känsla av livets skörhet och för den unga amishflickan Kate Burkholder blev det en bekräftelse på att det var en värld där hon inte hörde hemma. Nu, många år senare med mycket kompetens i bagaget har Kate blivit ombedd att komma tillbaka som polischef. Hennes amishbakgrund kombinerad med hennes erfarenhet av polisarbete i storstaden gör henne till den perfekta kandidaten. Kate är säker på att hon har kunna lämna det som hände för länge sedan bakom sig, tills den första döda kroppen av en ung kvinna hittas på ett snötäckt fält.

Tvingad till tystnad är en stark och oerhört spännande kriminalroman och första delen i serien om Kate Burkholder. Linda Castillo är en bästsäljande och prisbelönt författare, vars titlar ständigt syns på topplistorna i New York Times och USA Today. Hon bor i Texas med sin man och arbetar för närvarande på sin nästa bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tvingad till tystnad
 2. +
 3. Bön om tystnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bön om tystnad av Linda Castillo (inbunden).

Köp båda 2 för 451 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tvingad till tystnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 augusti 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Tvingad till tystnad, är den första delen i bokserien om polisen Kate Burkholder. Det finns fjorton böcker hittills i serien, på engelska. Men som jag har förstått det, så finns det bara den här boken översatt till svenska, hittills. Bok nummer två, Bön om tystnad, utkommer i september i Sverige. Jag ska definitivt läsa även den boken, och jag hoppas på att fler böcker kommer att komma ut på svenska, för jag tyckte mycket om den här boken. Den hand... Läs hela recensionen

 2. Väldigt bra!
  Bokhyllaniskuggan, 25 mars 2022

  ❥ Recension

  Del 1 om polischef Kate Burkholder.

  Det här är en kriminalroman som faktiskt känns originell. Huvudkaraktären, polischef Kate Burkholder, har vuxit upp som amish och så är hennes kapitel skrivna i första person, något jag aldrig stött på i en kriminalroman tidigare vad jag kan minnas. Jag gillar det, boken sticker ut.

  Jag tycker mycket om språket, den mörka stämning som råder i boken och miljöbeskrivningarna. Det är kallt, snöigt och jävligt och j... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linda Castillo