Klimatboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
446
Utgivningsdatum
2022-11-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
245 x 180 x 41 mm
Vikt
1322 g
SAB
Uh
ISBN
9789177956525
Vanliga sökord
klimat klimatet
Klimatboken (inbunden)

Klimatboken

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-11-09
229
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den nödvändiga källan till kunskap och hopp
 
Greta Thunbergs tal skakade om världen. Med Klimatboken har hon skapat ett verktyg för alla som önskar rädda densamma.

Det ser ut som ett omöjligt uppdrag: att påverka klimatförändringarna och säkra en trygg framtid för jordelivet i en skala och hastighet som vi aldrig tidigare har sett. Oddsen är usla och tiden är på väg att ta slut. Men situationen går att förändra. Runtom i världen har geofysiker och matematiker, oceanografer och meteorologer, ingenjörer, ekonomer, psykologer och filosofer använt sin expertkunskap för att utveckla en djup krisförståelse.

Greta Thunberg har skapat Klimatboken i samarbete med över hundra av dessa experter och tänkare för att utrusta oss med den nödvändiga kunskapen. Texterna spänner över vitt skilda områden och ger oss en unik källa; här får vi hela bilden av planetens tillstånd, vilket krävs för att en aktionsplan ska vara möjlig.

Ifall en ensam flickas skolstrejk kunde leda till en global protest, vad kan vi då åstadkomma om vi gör något gemensamt? Det är nu det måste ske, och det är vi som ska göra det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klimatboken
  2. +
  3. En jord för alla : ett manifest för mänsklighetens överlevnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt En jord för alla : ett manifest för mänsklighet... av Johan Rockström, Owen Gaffney, Jørgen Randers, Sandrine Dixson-Declève, Per Espen Stoknes (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klimatboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klimatboken
    Clintan, 3 februari 2023

    Upplysande bok. Beskriver det allvarliga läget med klimatet. Bra bok att läsa för alla och de som vill göra något konkret för framtiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Greta Thunberg