Maneter åldras baklänges (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (227.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Wesén
Utgivningsdatum
2021-12-06
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Ulrika Junker Miranda
ISBN
9789177957225

Maneter åldras baklänges Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-06

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En gång i tiden drevs jakten på ett längre liv av äventyrare, alkemister och kvacksalvare. Nu har vetenskapen tagit över stafettpinnen. Det betyder att vi för första gången någonsin står på tröskeln till att kunna knäcka åldringskoden och besvara den uråldriga frågan: Hur får jag ett långt och hälsosamt liv?

I Maneter åldras baklänges Hur vetenskapen kan förlänga vårt liv berättar Nicklas Brendborg en fantastisk och otrolig historia om vetenskapens kamp mot åldrandet och pekar på vad man själv kan göra för att leva längre. Vi studerar zombieceller och möter jordens äldsta människor, och förflyttas mellan spektakulära, högteknologiska experiment och havsdjupets mysterier.

Nicklas Brendborg är student i molekylärbiologi vid Köpenhamns Universitet. Maneter åldras baklänges är en veritabel bästsäljare i Danmark och översätts till alla större språk världen över.

"Underhåller från första till sista sidan." Politiken
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Maneter åldras baklänges. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket fascinerande bok
    -, 23 januari 2022

    Jag tycker boken gav mig nya perspektiv på mycket. Både i stort och smått. Mycket som är fängslande och mycket som är alldeles för teoretiskt men med glimten i ögat. Läs den!

  2. Nyanserat perspektiv på etablerade sanningar
    -, 14 december 2021

    Vetenskap när den är som bäst och mycket pedagogiskt beskrivet. Den belyser vikten i att ifrågasätta såväl mirakelkurer som enskilda vetenskapliga undersökningar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Nicklas Brendborg