Sarahs lag (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordmyrserien (del 1)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2022-03-03
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957638
Sarahs lag (ljudbok)

Sarahs lag Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-03-03

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och framtiden är utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lånat ut henne. De kommande åren ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland på en tingsrätt i en stad Sarah aldrig har hört talas om. Några veckor senare kliver hon av propellerplanet. I två år ska hon vara domare vid tingsrätten i fjällkommunen Nordmyr men inte bara det, hon ska även bo och leva här, vilket är en helt annan sak. Samtidigt är hon glad att slippa vistas i samma stad som mannen som påminner henne om varför hon vill arbeta i domstolsvärlden.

Det första året i Nordmyr är omtumlande. Vem är den hotfulle killen i cargobyxor som dyker upp på hennes första rättegång? Hur kommer det sig att bästa väninnan Laura är avståndstagande? Och varför måste mormor (av alla människor) vara en mästare på längdskidor?

Sarahs lag är en både rolig och mörk roman, om att bryta invanda mönster och ta itu med rädslor. Om att hitta hem. Det är Marie H Lundhs debut och första delen i en serie.

Marie H Lundh är 44 år och jobbade i många år som journalist innan hon bytte bana. I dag arbetar hon i Hovrätten för Övre Norrland med personalfrågor och den administrativa sidan av domarutbildningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sarahs lag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow!

    Sarah går domarutbildningen i Stockholm och förväntar sig att tillbringa de närmaste åren i Stockholm, men hennes chef lånar ut henne till lilla Nordmyr uppe i Norrland. I Nordmyr ska hon bo och leva det enda positiva med Norrland är att hon kommer slippa vistas i samma stad som mannen som påminner henne om varför hon vill arbeta inom domstolen. Livet i Nordmyr blir omtumlande och många frågor kommer upp hos henne.

    Hur ska jag börja? Jag hade hört så mycket gott om denna bok så mina... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner