Kan innehålla spår av Tommy Roos (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Forshammar (del 1)
Utgivningsdatum
2022-05-27
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957690

Kan innehålla spår av Tommy Roos E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-05-27

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tommy Roos liv är som det alltid varit. Han arbetar på fabriken i hemstaden Forshammar och är sedan många år gift med tonårskärleken Martina. Det enda som egentligen skiljer sig från ungdomsåren är att det stora lagts på hyllan, och att rockstjärnedrömmarna ersatts av villan, Volvon och vovven. Själv tycker Tommy att allt rullar på fint, men det gör inte Martina. Under ett samtal med en parterapeut släpper hon bomben: hon vill skiljas. Samtidigt får Tommy nyheten om att fabriken står inför hot om flytt till Estland, med hundratals arbetslösa som följd.

Tommys liv är på väg att rasa samman totalt, men så träffar han operasångerskan Gunnel Aurell, en gång en internationellt firad stjärna.

Med Gunnels hjälp hittar Tommy sin röst igen och får chansen att bevisa att det fortfarande finns liv och kämpaglöd kvar i både honom och Forshammar.

Kan innehålla spår av Tommy Roos är en roman om det lilla livets stora händelser. En slags powerballad i romanform, en stämsång om den man önskat att man blivit och den man faktiskt blev. Det är också en berättelse om en bruksort och dess kamp för att få finnas kvar.

Cecilia Klang (f 1980) är copywriter och skribent bosatt i Gävle. Född och uppvuxen i det lilla brukssamhället Hofors och med tidigare arbete inom industrivärlden har hon ett särskilt öga för livet utanför storstaden och för människorna där. Hon debuterade 2018 med Gäddsimmerskan, en ljudboksserie som också gavs ut som pocketbok och fick en uppföljande säsong 2020.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kan innehålla spår av Tommy Roos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kan finnas spår av Tommy Roos
    Gunilla Sjödin, 28 juni 2023

    Jag tyckte att den hela tiden lockade att läsa vidare. Dessutom bor jag i Hofors (Forshammar). Inte allt för tydligt att det rör sig där.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Klang