Svartfågel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (384.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Storm (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2022-08-24
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957706

Svartfågel Ljudbok

(173 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kall vintermorgon jagas en ung kvinna ut på isen på Vombsjön där hon går igenom och drunknar. Hon är nyinflyttad i skånska Harlösa och ingen verkar veta vem hon är eller varför hon kommit dit. Polisutredaren Fredrika Storm, som är uppvuxen i den lilla byn, tar sig an fallet tillsammans med sin nya kollega Henry Calment. Men utredningen blir komplicerad när det visar sig att flera av spåren leder till mörka hemligheter i Fredrikas egen familjehistoria. Vad har den drunknade kvinnan för koppling till Tobias Falk som lämnade byn tjugo år tidigare, och hur hänger fallet samman med Fredrikas mamma som försvann spårlöst samma sommar?

Svartfågel är en stämningsfull kriminalroman som utspelar sig i kontrastrika Skåne och rör sig mellan Lunds fina kvarter och den utsatta glesbygden. Det är den första boken i en serie om utredarna Fredrika Storm och Henry Calment.

Frida Skybäck bor i Skåne med sin man och deras två barn. Hon har skrivit både historiska och samtida relationsromaner som sålt i hundratusentals exemplar bara i Sverige och nominerats till flera priser. Nu är hon aktuell med kriminalromanen Svartfågel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Svartfågel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Annan uppläsare
  -, 26 september 2023

  Så där lite långrandig och ganska märklig upplösning och avslut. Uppläsaren var inte bra hennes lösning var ner som om hon stod på en scen och spelade teater. Det passar inte min läs stil

 2. Bra
  Pesu, 25 augusti 2023

  Jättebra bok o uppläsaren är som alltid den bästa.
  Jag ska ta en bok till i serien direkt.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 mars 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, kriminalromanen Svartfågel, är författaren Frida Skybäck tionde roman. Jag har bara läst en bok tidigare av henne, och det var spänningsromanen De rotlösa, som jag tyckte mycket om, och som fick 4,5 i betyg från mig. Den här boken, hennes nyaste, var nästan lika bra, och den får 4 i betyg från mig. Välskriven och inte helt förutsägbar, och absolut läsvärd, så jag kan rekommendera den. Jag lyssnade på den som ljudbok, inläst av Katarina Ewerlöf, som t... Läs hela recensionen

 4. Bra story och karaktärer
  Helena (Falun), 27 oktober 2022

  En levande bra beskrivning av alla karaktärer som ger liv åt boken. Uppläsaren gör det hela till en fullpoängare! Kommer absolut följa serien och författaren - vilken debut!

 5. 4 av 5
  Bokdjungeln, 30 september 2022

  Det har tagit tid för mig att ta mig igenom denna ljudbok. Då kanske en kan tro att det har med ljudboken att göra. Men så är absolut inte fallet. Det har bara varit annat som kommit ivägen. Men trots att det gått nästan en vecka mellan gångerna jag lyssnat så har jag med lätthet kommit in i boken direkt. Det tycker jag är en fördel. Jag tycker också att handlingen är bra. Det rör sig om mord men den känns ändå inte så rå som en del böcker kan göra. Jag gillar att detta var den första delen o... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Frida Skybäck