Svartfågel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Storm (del 1)
Utgivningsdatum
2022-08-24
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957713

Svartfågel E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-08-24

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kall vintermorgon jagas en ung kvinna ut på isen på Vombsjön där hon går igenom och drunknar. Hon är nyinflyttad i skånska Harlösa och ingen verkar veta vem hon är eller varför hon kommit dit. Polisutredaren Fredrika Storm, som är uppvuxen i den lilla byn, tar sig an fallet tillsammans med sin nya kollega Henry Calment. Men utredningen blir komplicerad när det visar sig att flera av spåren leder till mörka hemligheter i Fredrikas egen familjehistoria. Vad har den drunknade kvinnan för koppling till Tobias Falk som lämnade byn tjugo år tidigare, och hur hänger fallet samman med Fredrikas mamma som försvann spårlöst samma sommar?

Svartfågel är en stämningsfull kriminalroman som utspelar sig i kontrastrika Skåne och rör sig mellan Lunds fina kvarter och den utsatta glesbygden. Det är den första boken i en serie om utredarna Fredrika Storm och Henry Calment.

Frida Skybäck bor i Skåne med sin man och deras två barn. Hon har skrivit både historiska och samtida relationsromaner som sålt i hundratusentals exemplar bara i Sverige och nominerats till flera priser. Nu är hon aktuell med kriminalromanen Svartfågel.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svartfågel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 mars 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, kriminalromanen Svartfågel, är författaren Frida Skybäck tionde roman. Jag har bara läst en bok tidigare av henne, och det var spänningsromanen De rotlösa, som jag tyckte mycket om, och som fick 4,5 i betyg från mig. Den här boken, hennes nyaste, var nästan lika bra, och den får 4 i betyg från mig. Välskriven och inte helt förutsägbar, och absolut läsvärd, så jag kan rekommendera den. Jag lyssnade på den som ljudbok, inläst av Katarina Ewerlöf, som t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Skybäck