I södra Norrland väntas regn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (276.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Forshammar (del 2)
Inläsare
Marie Richardsson
Utgivningsdatum
2023-05-23
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957744

I södra Norrland väntas regn Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-23

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I södra Norrland väntas regn är den andra delen i serien om bruksorten Forshammar och den fristående fortsättningen på Kan innehålla spår av Tommy Roos. Det är en varm berättelse om livsval, familjehemligheter och det svåra i att hitta sig själv på en plats där alla redan tycks veta allt om vem du är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av I södra Norrland väntas regn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig
  -, 10 oktober 2023

  Tyckte lika mycket om den här som den förra. Bra fart och så fina personer att lära känna! Uppläsaren är otroligt bra.

 2. Skön bok!!!
  -, 18 september 2023

  Jag gillade verkligen boken. Jag blir varm inombords av karaktärerna och huvudpersonens utveckling. Berättelsen har ett bra driv. Läs boken!
  /M. Holmgren

 3. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 juli 2023

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - För lite drygt ett år sedan så läste jag boken Kan innehålla spår av Tommy Roos, av Cecilia Klang, och jag tyckte den var mycket bra. Nu har jag läst en ny bok av författaren, I södra Norrland väntas regn, och jag tyckte även om den boken. Kanske inte riktigt lika mycket som den första boken, men ändå riktigt bra. Så vill ni läsa bra feelgood så kan jag varmt rekommendera båda dessa böcker.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Cecilia Klang

 • Kan innehålla spår av Tommy Roos

  Cecilia Klang

  "Fantastisk dialog, pricksäkra detaljer - har ett namn någonsin låtit mer pudelrock än Tommy Roos - och jag älskar att Klang låter eskapismen utspela sig i diskbänksrealistisk bruksortsmiljö." M Magasin "Det är igenkänning så att ma...

 • Schwarzsehen für Anfänger

  Cecilia Klang

  Das Leben spielt nach seiner eigenen Melodie - manchmal auch mit schiefen Tönen ... Es hat doch alles so gut angefangen, damals vor dreißig Jahren. Mit vollem Haar und Lederjacke füllte Tommy zusammen mit seiner Band die Konzerthallen in der südsc...