Järnblomma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (354.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Storm (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-08-23
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957812
Järnblomma (ljudbok)

Järnblomma Ljudbok

(114 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-23

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En mörk vårkväll hittar två tonåringar en kropp inmurad i väggen i ett ödehus i utkanten av Lund.Byggnaden tillhör det nerlagda mentalsjukhuset Sankt Lars, som trettio år tidigare drabbades av en skandal då två patienter försvann spårlöst från avdelning C. En av patienterna var sjuttonåriga Marie-Louise Sparre och trots att det inte fanns några tecken på att ett brott hade begåtts, vidhöll hennes familj att hon blivit utsatt för någonting fruktansvärt. Fallet fick stor uppmärksamhet i media och polisen kritiserades hårt.

Polisutredarna Fredrika Storm och Henry Calment får i uppgift att återöppna utredningen och de förstår snart att en mörk hemlighet döljer sig på sjukhusområdet. Vad hände egentligen med de två patienterna den där ödesdigra oktobernatten 1987 och hur långt är de ansvariga beredda att gå för att dölja sanningen?

Järnblomma är den andra fristående delen i serien om Fredrika Storm och Henry Calment, efter listetta Svartfågel som hyllats av kritiker och läsare. Det är en mörk och spännande historia fylld med oväntade vändningar, som är svår att lägga ifrån sig när man väl har börjat läsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Järnblomma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och bra uppläst
    -, 30 september 2023

    Gillar att den utspelar sig i mina hemtrakter men kanske skulle man haft en skånsk uppläsare? Katarina Ewerlöf är dock bra och har inlevelse. Väldigt spännande. Sällan jag ger en femma men denna förtjänar det!

  2. Bra
    Pesu, 26 augusti 2023

    En bra bok,men lite seg i början.handlingen var lite olik drn vanliga deckaren,o det var positivt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Skybäck