Obehöriga äga ej tillträde (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Forshammar (del 3)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2024-05-22
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957850

Obehöriga äga ej tillträde Ljudbok

(16 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-22

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varm skildring av bruksorten.

Det är oroligt i Forshammar. En bil har brunnit i centrum och invånarna spekulerar om vem eller vilka som ligger bakom. I svetsaren Magnus Aronssons huvud är det också oroligt. En fråga från dottern Amanda, ställd under nyårsnattens sista timme, påminner honom om den dödsolycka han orsakade för trettiofem år sedan och nu börjar minnena jaga honom.

Samtidigt har Forshammarverkets nya platschef Sara Johansson högtflygande planer. Genom att ta in praktikanter, unga människor som hamnat snett, är hon övertygad om att både fabriken, arbetarna och hela samhället kommer att utvecklas. Magnus tror inte på Saras idéer och när sextonåriga Juni motvilligt blir hans ansvar funderar han att på att säga upp sig.

Obehöriga äga ej tillträde är den tredje och avslutande delen i serien om Forshammar och den fristående fortsättningen på Kan innehålla spår av Tommy Roos och I södra Norrland väntas regn. Det är en varm berättelse om livet och arbetet i den lilla bruksorten om morgonkaffets trygghet och stämpelklockans tristess, om pizza framför teven och konsten att hålla villauppfarten ren från snö. Men mest handlar det om människorna. De som stannat kvar, de som kommit hem och de som alltid längtat efter att få höra till.

Cecilia Klang (f. 1980) är bosatt i Gävle och har arbetat som copywriter och kommunikationschef. Hennes romaner om bruksorten Forshammar, Kan innehålla spår av Tommy Roos (2022) och I södra Norrland väntas regn (2023), har hyllats av både läsare och kritiker.

Om Kan innehålla spår av Tommy Roos: !Tonträffsmästarinna! Jag ser den redan nu som film." Nyhetsmorgon

Om I södra Norrland väntas regn: "Lite vemodig, lite allvarlig, men också med en kittlande humor." P4 Västernorrland
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Obehöriga äga ej tillträde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 juni 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Obehöriga äga ej tillträde, är den tredje och sista delen i Forshammar-serien. Dom två första böckerna heter Kan innehålla spår av Tommy Roos och I södra Norrland väntas regn. Böckerna kan läsas fristående från varandra, men jag tror att dom absolut vinner på att man läser alla tre och i rätt ordning. Jag har nu läst alla tre böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Dom är välskrivna, lättlästa, varma, berörande, roliga, och läsvärda. Så jag kan a... Läs hela recensionen

 2. Riktigt bra bok!
  -, 26 maj 2024

  Tusan också vad Cecilia skriver bra!! Kunde inte släppa boken ifrån mig. Gillar verkligen hur boken berättas. Läs boken!
  /M.Holmgren

 3. Vanliga människor, vanliga problem
  -, 24 maj 2024

  Härlig berättelse om vanliga människor med vanliga problem. Snyggt berättat av Cecilia Klang!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Cecilia Klang