Obehöriga äga ej tillträde (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Forshammar (del 3)
Utgivningsdatum
2024-05-22
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177957867

Obehöriga äga ej tillträde E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2024-05-22

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varm skildring av bruksorten.

Det är oroligt i Forshammar. En bil har brunnit i centrum och invånarna spekulerar om vem eller vilka som ligger bakom. I svetsaren Magnus Aronssons huvud är det också oroligt. En fråga från dottern Amanda, ställd under nyårsnattens sista timme, påminner honom om den dödsolycka han orsakade för trettiofem år sedan och nu börjar minnena jaga honom.

Samtidigt har Forshammarverkets nya platschef Sara Johansson högtflygande planer. Genom att ta in praktikanter, unga människor som hamnat snett, är hon övertygad om att både fabriken, arbetarna och hela samhället kommer att utvecklas. Magnus tror inte på Saras idéer och när sextonåriga Juni motvilligt blir hans ansvar funderar han att på att säga upp sig.

Obehöriga äga ej tillträde är den tredje och avslutande delen i serien om Forshammar och den fristående fortsättningen på Kan innehålla spår av Tommy Roos och I södra Norrland väntas regn. Det är en varm berättelse om livet och arbetet i den lilla bruksorten om morgonkaffets trygghet och stämpelklockans tristess, om pizza framför teven och konsten att hålla villauppfarten ren från snö. Men mest handlar det om människorna. De som stannat kvar, de som kommit hem och de som alltid längtat efter att få höra till.

Cecilia Klang (f. 1980) är bosatt i Gävle och har arbetat som copywriter och kommunikationschef. Hennes romaner om bruksorten Forshammar, Kan innehålla spår av Tommy Roos (2022) och I södra Norrland väntas regn (2023), har hyllats av både läsare och kritiker.

Om Kan innehålla spår av Tommy Roos: !Tonträffsmästarinna! Jag ser den redan nu som film." Nyhetsmorgon

Om I södra Norrland väntas regn: "Lite vemodig, lite allvarlig, men också med en kittlande humor." P4 Västernorrland
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Klang