Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2022-06-01
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Josefine Aspenstrand
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
206 g
SAB
Rd
ISBN
9789177958321

Visuella tankenötter : håll hjärnan i trim

Häftad,  Svenska, 2022-06-01
96
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Håll hjärnan i trim!

Utmana dig själv, familjen och vännerna med över 150 visuella tankenötter underhållande problemlösning som skärper din tankeförmåga.

Din hjärna styr hela din kropp, så att hålla den i trim är minst lika viktigt för hälsan som att träna fysiskt. Den här boken är fullmatad med övningar skapade för att du ska tänka i nya banor och utmana dig själv. Det är nämligen då du tränar hjärnan som bäst. Typ av övning och svårighetsgrad växlar för att du ska få en varierande träning, och i slutet finns ett facit så att du kan kontrollera dina svar (men ha inte för bråttom med att kika där).

Bara några minuters hjärngympa varje dag kan leda till märkbar mental förbättring, du vässar minnet och håller hjärnan pigg. Att motionera hjärncellerna kommer dessutom att sänka din stressnivå. Det är helt enkelt avkopplande att gnugga geniknölarna.

Andra titlar i den här serien är Kluriga tankenötter och Logiska tankenötter.

Dr Gareth Moore har skrivit hundratals böcker med kluriga tankenötter och annan hjärngympa för såväl vuxna som barn. Böckerna har sålts i miljoner exemplar i över 40 länder och övningarna syns dessutom i mängder av tidningar och tidskrifter. Gareth Moore är också mannen bakom de populära sajterna puzzlemix.com och brainedup.com. Sin doktorsgrad fick han vid Cambridge, där han har arbetat med artificiell intelligens, maskininlärning och språkigenkänning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Visuella tankenötter : håll hjärnan i trim
  2. +
  3. Öppen : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Öppen : en självbiografi av Andre Agassi (pocket).

Köp båda 2 för 175 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gareth Moore