Sarahs lag (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nordmyrserien (del 1)
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2023-03-10
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
176 g
SAB
Hc
ISBN
9789177958345

Sarahs lag

(3 röster)
Pocket,  Svenska, 2023-03-10
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och framtiden är utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lånat ut henne.

De kommande åren ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland på en tingsrätt i en stad Sarah aldrig har hört talas om.

Några veckor senare kliver hon av propellerplanet. I två år ska hon vara domare vid tingsrätten i fjällkommunen Nordmyr men inte bara det, hon ska även bo och leva här, vilket är en helt annan sak. Samtidigt är hon glad att slippa vistas i samma stad som mannen som påminner henne om varför hon vill arbeta i domstolsvärlden.

Det första året i Nordmyr är omtumlande. Vem är den hotfulle killen i cargobyxor som dyker upp på hennes första rättegång? Hur kommer det sig att bästa väninnan Laura är avståndstagande? Och varför måste mormor (av alla människor) vara en mästare på längdskidor? Sarahs lag är en både rolig och mörk roman, om att bryta invanda mönster och ta itu med rädslor. Om att hitta hem.

Det är Marie H Lundhs debut och första delen i en serie. Marie H Lundh är 44 år och jobbade i många år som journalist innan hon bytte bana. I dag arbetar hon i Hovrätten för Övre Norrland med personalfrågor och den administrativa sidan av domarutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sarahs lag
 2. +
 3. Sarahs val

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sarahs val av Marie H Lundh (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie H Lundh

 • Sarahs val

  Marie H Lundh

  Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken. När Sarah kallas tillbaka till ...

 • Sarahs mål

  Marie H Lundh

  Juristen Sarah återvänder till Nordmyrs tingsrätt i den norrländska fjällvärlden. Kvar i hovrätten lämnar hon skrönan om mormor Yvonnes spökseans, och Jonah. När Sarah kommer hem faller hennes sambo ner i en djup depression och Sarah vet inte hur ...