Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2023-03-28
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Prieditis, Linda (foto)
Dimensioner
27 x 241 x 198 mm
Vikt
830 g
SAB
Qe
ISBN
9789177959212

Ett år av liv i trädgården

(19 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-28
244
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»En både finstämd och humoristisk vänskaps- och visdomsbok med ett förtroligt tilltal, som frispråkigt blandar högt och lågt om livet och lär oss ta vara på det vi har. Boken är mycket snyggt formgiven med glada illustrationer och vackra foton. Betyg 5/5: Briljant.« Bibliotekstjänst

En blommande vänskap mellan Jenny Strömstedt & Victoria Skoglund. Duon bakom den älskade podden Röda vita rosen bjuder på tankar om livet och mängder av trädgårdstips i sin rikt illustrerade bok.

Ett år av liv i trädgården är ingen vanlig trädgårdsbok. Visst finns här oumbärliga tips för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter en prunkande rabatt eller dem som vill utöka sitt artilleri i kampen mot mördarsniglar och andra vedermödor i trädgården. Men den här boken handlar lika mycket om konsten att lyckas vara ledig på semestern (trots trädgård), om sorg, minnen och vägar framåt.

Boken tar avstamp i januari då den avklädda vinterträdgården formar sig efter väder och vind, och följer sedan året i trädgården allt eftersom den byter skepnad. För varje månad presenterar författarna sina bästa trädgårdstips och förslag på projekt att ta sig an vid olika tidpunkter.

Därtill rymmer boken ett trettiotal växtporträtt som låter läsaren bekanta sig med omistliga växter i trädgården och hur man bäst lyckas med dem. Sist men inte minst hittar du författarnas bästa recept på allt ifrån Victorias värmande rotsellerisoppa till Jennys parad-äppelkaka med mandel- och dinkelmjöl.

Formgivning: Katy Kimbell
Foto: Linda Prieditis
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett år av liv i trädgården
 2. +
 3. Ett hem : Carl och Karin Larssons värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett hem : Carl och Karin Larssons värld av Elsa Billgren, Ulrika Ewerman (kartonnage).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett år av liv i trädgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok till glädje och inspiration!
  Lotti, 7 maj 2024

  Vackra bilder och fina texter. Många tips och råd för varje månad även om vi numera får tänka om på grund av klimatförändringar och låta temperaturen vägleda oss!

 2. Present
  Gun Helena Gunhamre, 28 april 2023

  Jag har bara bläddrat i boken. Den var en present som jag gav bort. Den jag gav boken till var jätteglad för att hon fick den. Ska köpa den till mig själv också

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna