Havsörnens skrik (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 7)
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2022-11-04
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
218 x 145 x 37 mm
Vikt
555 g
SAB
Hc
ISBN
9789177959229
Vanliga sökord
millennium millennium 7 m7 M7 millennium7
Havsörnens skrik (inbunden)

Havsörnens skrik

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-11-04
229
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor

Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander är tillbaka! Nu tar den enastående författaren Karin Smirnoff över stafettpinnen och fortsätter den världsberömda serien Millennium.

Bortom medias spotlight försiggår en rovdrift i Norrland, dagens vilda västern där rika storföretag inte skyr några medel för att komma åt naturtillgångar och landytor. I skuggmarkerna agerar kriminella gäng, lockade av det enorma inflödet av nya pengar.

Mikael Blomkvist sätter sig på tåget till Älvsbyn för att gå på sin dotters bröllop men dras in i händelser som får honom att hitta tillbaka till sina rötter som grävande journalist. Lisbeth Salander befinner sig också norrut för att knyta ihop ett avklippt familjeband, och än en gång korsas deras vägar. Tillsammans hamnar de i stormens öga i den lilla orten Gasskas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Havsörnens skrik
 2. +
 3. Skriften i vattnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skriften i vattnet av John Ajvide Lindqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Havsörnens skrik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bravo Karin!
  Einar J, 2 januari 2023

  Karin tar över stafettpinnen med bravur!
  En spännande historia, som andas både Stieg Larsson och Karin Smirnoff! Samt att vi får möta en ny favorit i Svala. Jag vill ha mer!
  Einar

 2. Så Dååålig!
  OA, 26 december 2022

  Jag känner att jag bara måste skriva något om denna. Den är bara så dålig. Jag är så besviken. Total massaker av Lisbeth Salander-karaktären. Personteckningen är så fel. Lisbeth känns absolut inte igen.
  Handlingen är totalt kaotisk med en helt omotiverad tur till Finland. Den bara hänger i luften, inte motiverad, inte relevant för historien. Svavelsjögrabbarna dras in på ett också helt omotiverat sätt. Kommer från ingenstans, går ingenstans heller. Skurkarna är onda för att de är onda.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff