Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2022-09-14
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
259 x 198 x 19 mm
Vikt
710 g
SAB
Qe
ISBN
9789177959236
Taylors trädgård : odlingstips för blommor, grönsaker, frukter och bär (inbunden)

Taylors trädgård : odlingstips för blommor, grönsaker, frukter och bär

Inbunden Svenska, 2022-09-14
239
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Planera dina drömmars trädgård med hjälp av trädgårdsprofilen John Taylor.

Jag tänkte alltid att en liten trädgård skulle duga fint, med rosor klättrandes på husväggarna och tulpaner i massor. Självklart skulle det finnas ett frodigt grönsaksland och ett äppelträd som dignade på hösten. Humlor skulle surra i luften och regna skulle det helst göra när jag inte var hemma. Min dröm blev sann (förutom det där med regnet) och mitt mål med den här boken är att förmedla min odlarlust till dig. Jag har jobbat länge med odlande och några handfasta saker har jag lärt mig längs vägen. Jag hoppas att mina kunskaper kan bidra till att du också får en rolig och trivsam trädgård att njuta av. Trädgården är ett rum i våra liv som är lika viktigt som köket eller vardagsrummet och med en stor portion odlarlust skapar du din egen och högst personliga idyll. / John Taylor

Taylors trädgård är en ovärderlig handbok för den som nyligen blivit med trädgård eller redan har ett stort trädgårdsintresse. Tydliga instruktioner och växtlistor blandas med John Taylors personliga berättarlust.

John Taylor är trädgårdsmästaren som följare av SVT:s långkörare Trädgårdstider har charmats av under många år. Få kan matcha en så stark personlighet med ett så gediget odlingskunnande. När John inte spelar in TV-program, poddar eller föreläser vårdar han sin koloniträdgård i Malmö och planterar äppelträd till sin egen ciderproduktion.

Röster om boken:

"John Taylor är trädgårdsmästare känd från Trädgårdstider på SVT som i sin senaste bok Taylors trädgård ger en personlig, grundlig och inspirerande inblick i sin koloniträdgård i Malmö. Språket är personligt men instruktivt med Taylors gedigna kunskap som stomme, och tilltalar både nybörjaren som ger sig på sin första trädgård och den som vill utveckla en befintlig." Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Taylors trädgård : odlingstips för blommor, grönsaker, frukter och bär
  2. +
  3. Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa trädgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ulla Molin : konsten att skapa den tidlösa träd... av Liselotte Fritz (inbunden).

Köp båda 2 för 575 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Taylor