Havsörnens skrik (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 7)
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177959281

Havsörnens skrik E-bok

(26 röster)  |   Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-12-01

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bortom medias spotlight försiggår en rovdrift i Norrland, dagens vilda västern där rika storföretag inte skyr några medel för att komma åt naturtillgångar och landytor. I skuggmarkerna agerar kriminella gäng, lockade av det enorma inflödet av nya pengar.

Mikael Blomkvist sätter sig på tåget till Älvsbyn för att gå på sin dotters bröllop men dras in i händelser som får honom att hitta tillbaka till sina rötter som grävande journalist. Lisbeth Salander befinner sig också norrut för att knyta ihop ett avklippt familjeband, och än en gång korsas deras vägar. Tillsammans hamnar de i stormens öga i den lilla orten Gasskas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Havsörnens skrik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul med en fortsättning men....
  Trialer, 5 februari 2023

  Kul att möta Stig Larssons figurer igen men det är ingen värdig fortsättning på hans fantastiska böcker. Den är svår att hänga med i och ganska rörig. Det känns som hon har haft tidspress på sig och slängt ihop något. Om det blir en fortsättning hoppas jag den blir en mer strukturerad och läsvärd bok.

 2. Perfekt tronföljare i Milleniumserien
  Bernt N, 28 januari 2023

  Om man som jag gillar Karin Smirnoffs tidigare böcker, så känner man sig direkt hemma i intrigen i Havsörnens skrik. Att boken dessutom handlar om nuvarande utveckling i Malmfälten gör den inte sämre.

 3. Sämsta tänkbara spekulativt våld
  birgitta alm (Landskrona), 3 januari 2023

  Slutet på Millenium böckerna! De går inte längre att pumpa pengar på det som var bra. Denna bok fick jag sluta läsa efter 20 sidor av grymheter!

 4. Slösa inte bort din tid
  -, 4 december 2022

  Detta är inte en bok, det är en "litterär" katastrof.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff