Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2023-03-28
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
235 x 160 x 23 mm
Vikt
525 g
SAB
Qci
ISBN
9789177959830

Börsen för alla : vägen till miljonen

(16 röster)  |   Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-28
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
»En rapp och pedagogiskt skriven fackbok om privatekonomi. Om det stämmer som det sägs, att aktier blivit en folksport i Sverige, så kan boken utgöra nyttig grundlektyr för många nyfikna. Mycket bra läsning.« Bibliotekstjänst

I sämre tider görs de bästa investeringarna. En av Sveriges mest populära börsprofiler är aktuell med en bok som vill få fler grupper i samhället att köpa aktier och fonder.

Pengar och privatekonomi är på allas läppar just nu, och det är extra angeläget att hålla koll på sina utgifter och hitta vägar för att få pengarna att växa. Mohammed Salih är en av Sveriges mest populära börsprofiler, som varje vecka inspirerar tusentals människor att investera rätt på börsen via sociala medier, föreläsningar och podcasts. Nu har han skrivit boken Börsen för alla tillsammans med f d kollegan och fondförvaltaren André Netzén Örn.

I Börsen för alla inspireras vi av författarnas egna resor, från tomma händer till miljonportföljer. Precis som titeln utlovar så riktar sig boken till såväl nybörjare som erfarna investerare. Du får kunskapen, råden och verktygen som hjälper dig att hitta guldkornen på börsen och göra lönsamma investeringar. Och det är inte så svårt som många tror. Det här är boken som hjälper dig att förverkliga dina spardrömmar.

MOHAMMED SALIH är en av Sveriges mest populära börsprofiler som varje vecka inspirerar tusentals människor att investera rätt på börsen via sociala medier, föreläsningar och podcasts. Han har en bakgrund på Unga Aktiesparare och Aktiespararna och är idag sparekonom på Fundler.

ANDRÉ NETZÉN ÖRN har genom sitt engagemang inom både Unga Aktiesparare och Aktiespararna under flera år arbetat för att sprida kunskap om börsen och hur vi kan göra medvetna investeringsval. Efter ett antal år som aktieanalytiker arbetar han idag som fondförvaltare på Cicero Fonder.

Fler röster om boken:

»Det är som en bibel för börsen, så slipper du köpa massa olika böcker. Många böcker är lika varandra och här får du en summering på allt. Längre in i boken får man lära sig mer om börspsykologi, hur våra hjärnor fungerar och varför. Det är en viktig pusselbit för att förstå sig själv och varför börsen agerar som den gör.« Bloggen Två månadslöner
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Börsen för alla : vägen till miljonen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alla borde köpa denna bok.
  Andreas Fohlin, 18 januari 2024

  Mycket bra bok som går igenom hur börsen fungerar och hur du som privatperson lär dig allt om att investera på börsen.

 2. 5/5
  Simon, 20 maj 2023

  Grym bok både för nybörjare och mer erfarna investerare. Älskar uppbyggnaden av boken med grunder i början och att den sedan blir mer fokus på analys. Har läst många böcker om ekonomi och skulle säga att den här boken borden alla ha i sin bokhylla då den ger en helhet som inte många andra böcker gör.

  5/5 enligt mig.

 3. Komplett investeringsbok
  HampusJohansson, 6 maj 2023

  Fick boken i present, riktigt bra och en helt komplett bok. Börjar med grund, går över till fundamental analys, går igenom börspsykologi, makroekonomiska och även pension. Köp denna istället för många andra böcker.

 4. Börsen för alla
  Hillevi, Stockholm, 5 maj 2023

  En bok man sparar till sig själv! Köper nya för att ge bort istället för en blomma eller något annat som de får för mycket av. 💕

 5. Defenitivt den bästa boken inom ämnet!
  Henrik Von S., 17 april 2023

  Vill bara säga att det här är helt klart den bästa boken jag läst inom ämnet. Har läst cirka 20-30 böcker och skulle säga att det är en "måste-bok" att läsa för börs och ekonomi intresserade personer!

 6. Pedagogisk och lättläst
  Jennifer Johansson, 5 april 2023

  För dig som vill lära dig de viktigaste grunderna inom investeringar på börsen, bolagsanalys, makroekonomi eller beteendeekonomi, ja då är denna boken för dig. Även om man hade höga förväntningar på dessa tidigare Aktiesparanställda prickade de verkligen rätt. Denna bok kommer sälja som smör i solen.

 7. Den bästa boken inom ämnet jag läst.
  Johan Andersson, 31 mars 2023

  Helt fantastisk läsupplevelse. Den var komplett på alla sätt och vis och täckte alla aspekter av investeringsvärlden. Boken var så bra att jag sträckläste den på bara några dagar. Känns som att författarna har skrivit bok innan, vet inte om så är fallet.

  En av de mest imponerande sakerna med boken var dess förmåga att lära ut viktiga finansiella koncept på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Jag lärde mig mycket om olika investeringsstrategier, tillgångsklasser, riskhantering och po... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Börsen för alla

  Mohammed Sahli, André Netzén Örn

  »En rapp och pedagogiskt skriven fackbok om privatekonomi. Om det stämmer som det sägs, att aktier blivit en folksport i Sverige, så kan boken utgöra nyttig grundlektyr för många nyfikna. Mycket bra läsning.« Bibliotekstjänst I sämre tider görs de...