Julia och Jack (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2020-03-26
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177990857

Julia och Jack Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-26

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vinnare av Årets Feelgood 2019!

Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana.

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Julia och Jack är en kärlekshistoria om när livet vänds upp och ner och kolliderar med drömmarna. Om hur väl bevarade hemligheter och lögner kan skapa missförstånd och djupa sår som verkar omöjliga att övervinna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Julia och Jack. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok
    -, 28 augusti 2022

    En fantastisk spännande bok om Julia och Jack och en underbar bra uppläsare. Tack så mycket.

  2. Julia & Jack
    -, 12 augusti 2022

    Härlig sommarläsning i hängmattan. Fängslande läsning, det är som man var på film, man är med i boken. Anna skriver med sådan inlevelse.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Lönnqvist