Sommaren med Ava (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (387.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kärlek i Sunnanby (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177991663

Sommaren med Ava Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»Charmigt, varmt och romantiskt.« Bonniers bokklubbar

Det blir en het sommar i Sunnanby!

Det sista Ava vill när hon kommer hem efter en tid utomlands är att åka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn där hon tillbringade sina barndomssomrar fläckas nu av minnen som hon helst vill undvika. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon själv riktigt förstår hur det går till så jobbar hon snart på det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel är Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder något för honom är dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gånger har Axel ingen önskan om att inleda någon ny relation.

Cornelia äger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot där sedan en fruktansvärd händelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. När caféet hotas av nedläggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel någonsin kommer att glömma.

Sommaren med Ava är en varm och romantisk berättelse om omedelbar attraktion och kärlek, ensamhet och sorg. Det är den första i en serie kärleksromaner som utspelar sig i Sunnanby.

Anna Lönnqvist har tidigare skrivit tre romaner. Julia och Jack som utkom 2018 vann läsarnas hjärtan och nådde stora försäljningsframgångar. Den blev också framröstad till Årets Feelgood 2019.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sommaren med Ava. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En spännade bok
    -, 22 september 2022

    En fantastisk bok att lyssna till så mycket kärlek och värme. Svårt att släppa boken utan vill veta mera hur det gick för Ava, Axel och Cornelia.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Lönnqvist