Sthlm: Farsot (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
NOCC (del 2)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2020-05-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177992189

Sthlm: Farsot Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-05-08

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sameflickan Ayla flyr för sitt liv över fjället tillsammans med sin hund Radne efter att ha bevittnat en massaker i sin by. Norma, analytiker på NOCC, National Organized Crime Command, hemsöks av sitt förflutna i triadernas Hongkong.

De bådas vägar korsas i ett vinterstockholm på randen till katastrof.

En ljusskygg och mycket målmedveten organisation har utvecklat ett virus som kan utrota jordens befolkning. Bara vissa utvalda ska räddas. Samtidigt riktas polisens alla resurser mot den stundande Nobelfesten där säkerheten har höjts till maxnivå på grund av ett terrorhot. Bara några få människor förstår vad som håller på att ske.

STHLM: Farsot är den andra fristående delen om Norma och hennes ständige följeslagare Joshua. En thriller i högt tempo med snabba, överraskande vändningar. En historia om en kvinna med ett gåtfullt förflutet på fel sida av lagen, som alltid står på de godas sida även om det innebär att bryta mot alla regler och lagar som finns.

Varg Gyllander slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin. Thrillerserien STHLM är under utveckling för en teveserie och även filmrättigheterna är sålda. Till vardags arbetar Varg Gyllander som presschef för Stockholmspolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Varg Gyllander