Jakten på en perfekt Dry Martini (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (48.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
55
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177992295

Jakten på en perfekt Dry Martini E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-10-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Uppföljaren till Världens bästa cocktailbok och Världens bästa ginbok 2019.

Lär dig göra en Dry Martini i världsklass.


Det finns egentligen bara en gindrink i världen som kan utmana Gin & Tonic om världsherraväldet: Dry Martini.

Dry Martini är den eviga klassikern, ikonen bland drinkar med sitt karaktäristiska glas, sin obestridda förstaplats som valet för den världsvane barbesökaren och sin magiska utstrålning som får alla som dricker den att se lite mer välklädda ut. Om Gin & Tonic är drinken för alla, gindrinkarnas partyfixare och en stämningshöjare på glas, är Dry Martini elitisten, som exklusivt väljer ut vilka som får avnjuta dess svalkande och utmanande vågor.

Men hur gör man en perfekt Dry Martini?

HANS-OLOV ÖBERG är författaren bakom den prisbelönta storsäljaren Jakten på en perfekt Gin & Tonic som av Gourmand Awards utsågs till Världens bästa ginbok 2019 i Macao. Boken belönades även med utmärkelsen Bästa dryckesfoto i Sverige och Bästa cocktailbok i Sverige samma år. Under sina 25 år i finansbranschen fick han tillfälle att resa över hela världen och, såväl i som utanför arbetet, testa de allra bästa barerna.

EMIL ÅRENG är en av Sveriges mest framgångsrika och välkända bartenders. Han utsågs 2016 till Nordens bästa bartender och hans cocktailbok Salongs i Norrland utsågs 2017 till världens bästa cocktailbok i Gourmand Awards. Hans egen version av drycken Gin & Tonic har vunnit utmärkelsen Världens bästa Gin & Tonic. Idag är han dryckesredaktör på tidningen Café och kreativt ansvarig för Cadierbaren på Grand Hotel i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna