Huset nedanför klipporna (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2022-05-05
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
The House Beneath the Cliffs
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789177993094

Huset nedanför klipporna

(25 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-05-05
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kocken Anna har fått sitt hjärta krossat av sin pojkvän sedan tjugo år tillbaka. För att komma på fötter igen köper hon en liten stenstuga i en by vid den skotska kusten, en kuststräcka som när som helst hotar att störta ner i havet och dra husen med sig. Innan Anna flyttade in ägdes stugan av Bren, en självständig och ogift fiskarkvinna som bott i stugan sedan 1930-talet.

Anna rotar sig snabbt i byn och det dröjer inte länge innan hon tycker att det är kul att laga mat igen, något som den berömda tv-kocken Geoff, tillika hennes ex, lyckades ta ur henne med nedvärderande kommentarer och hårda ord. Snart drar Anna igång en liten lunchservering för sex gäster på sin uteplats och redan efter den första lunchen är succén given. Ryktet sprider sig och hon hyllas med femstjärniga recensioner på nätet och i tidningarna, något som får Geoff att komma på oväntat besök.

En dag slår en storm till och alla i byn måste evakueras innan jordskreden sveper med sig deras hus ut i havet. Ska Anna stanna i byn efter stormen och öppna det gamla värdshuset igen? Eller ska hon tacka ja till Geoffs erbjudande om att åter jobba för honom?

SHARON GOSLING har tidigare arbetat som journalist och skriver fortfarande om filmer och tv-serier i sci-fi- och fantasygenren. Hon har skrivit flera romaner i samma genre men byter spår med Huset nedanför klipporna. Sharon bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.

"Till bokens styrkor hör skildringen av den lilla byn, havet och människornas utsatthet. Romantik, kärlekens väsen och dramatik blandas på ett för denna genre bra och medryckande sätt." Inger Ulfstedt-Fjellsson, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Huset nedanför klipporna
  2. +
  3. Bokhandeln i fyrtornet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokhandeln i fyrtornet av Sharon Gosling (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Huset nedanför klipporna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Framgång?
    Anna Birgitta (Dalarna), 22 juli 2022

    Allt blir så väldigt bra trots alla besvär och motgångar på vägen. Inte särskilt sannolikt, men det är väl feel good antar jag. Lättviktig läsning som inte kräver något utan bara flyter på medan några timmar går.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sharon Gosling