Hopp (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2021-11-04
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Wernbro-Augustsson
Originaltitel
Space Hopper
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 143 x 23 mm
Vikt
458 g
SAB
Hce
ISBN
9789177993100

Hopp

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-11-04
180
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Värme, nostalgi och tidsresor.

Fayes mamma dog när hon var liten och trots att hon idag har en egen familj och två döttrar, tänker hon ofta på modern. Saknaden och sorgen över att ha vuxit upp utan henne växer sig allt större och starkare ju äldre hennes egna döttrar blir.

En dag händer något ofattbart och Faye befinner sig plötsligt i sitt barndomshem 30 år tidigare. Hon inser att hon har rest bakåt i tiden och att hon nu har möjligheten att prata med sin mamma igen, att ställa de frågor hon aldrig fick chansen att ställa.

Faye kan inte släppa taget om det förflutna och leva i nuet. Hon vill vara hos sin mor och sina döttrar samtidigt. Men måste hon verkligen välja?

Hopp är en varm och nostalgisk roman om mor- och dotterrelationer, om kärlek som spänner över tid och rum och om att gå vidare.

HELEN FISHER tillbringade sina första år i USA men växte främst upp i Suffolk i England, där hon fortfarande bor med sina två barn. Hon har studerat psykologi vid Westminster University och ergonomi vid University College London. Hopp är hennes debutroman.

"Det är en annorlunda och fascinerande roman. Den första på år och dar som faktiskt berörde mig." Marian Keyes

"Egensinnig, magisk och klok. En tankfull betraktelse över kärleken mellan en mor och dotter." Woman's Weekly

"Kärlek, barndom, föräldraskap, om du kan eller bör försöka rätta till det förflutna; allt finns i denna fantastiska bok." Daily Mail

"[En] förtrollande debut... Fishers påtagligt autentiska karaktärer lyfter från sidorna och fångar läsarens hjärta. Den här beroendeframkallande, känslomässigt tungviktiga bladvändaren sätter en förtjusande twist på tidsresande-genren." Publishers Weekly
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hopp
  2. +
  3. Sju dagar med familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sju dagar med familjen av Francesca Hornak (pocket).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En varm och känslosam bok!

    Om du kunde resa bakåt i tiden och få svar på frågor om ditt förflutna, skulle du göra det? Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig av "Hopp" men boken tog mig med på en spännande tidsresa.

    Fayes mamma dog när Faye bara var åtta år och saknade och sorgen blir bara större och större efterhand som hennes egna barn blir äldre. Plötsligt befinner hon sig i sitt barndomshem trettio år tidigare och äntligen kan hon ställa alla frågor till sin mamma som hon aldrig fick chansen att göra s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helen Fisher