En oväntad resa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
452
Utgivningsdatum
2021-07-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Emö Malmberg
ISBN
9789177993308
En oväntad resa (e-bok)

En oväntad resa E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2021-07-08

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Deira skulle aldrig stjäla en bil. Eller köra ensam till Frankrike utan att veta vad som möter henne där. Men å andra sidan hade hon heller inte planerat att bli singel igen. Hon inser att det är dags att bryta varenda regel hon någonsin levt efter.
Grace har blivit utsänd på en resa av sin nu bortgångne make. En resa hon egentligen inte har någon lust att göra, men hon följer hans instruktioner som hon alltid gjort. Kanske kan den hjälpa henne att förlåta och äntligen släppa taget om honom.
De två kvinnornas vägar korsas och de upptäcker att det är lätt att dela sina hemligheter med någon man inte känner. Speciellt längs den solvarma kusten i Frankrike och Spanien. Men de inser snart att det inte går att komma undan sanningen, vare sig man flyr från den eller kör rakt mot den.

SHEILA O"FLANAGAN är en av Irlands bäst säljande författare vars titlar ständigt ligger på de internationella topplistorna. Hon är känd för sina varma relationsromaner som älskas av läsare världen över. LB Förlag har tidigare gett ut tre romaner av Sheila.

"En oväntad resa är en underhållande och välskriven bok med intressanta litterära och geografiska referenser." Anette Nilsson, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sheila O'Flanagan