En främling i mitt hus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2021-02-10
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lena Karlin
ISBN
9789177993391

En främling i mitt hus Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-02-10

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tänk dig att du är lyckligt nygift och bor i ett fint område utanför New York. Du har precis lagat middag och väntar på att din man ska komma hem. I nästa stund vaknar du upp på sjukhus, utan en aning om hur du hamnat där. Du får höra att du varit med i en bilolycka, att du tappat kontrollen över bilen i en orolig del av staden. Polisen misstänker att du varit ute i skumma affärer, men din man vägrar tro det. Din bästa vän däremot, är inte lika säker. Till slut vet du inte ens själv vad du ska tro. När du äntligen får komma hem märker du att allt inte är som förut. Du ser tecken på att någon har varit i ditt hem. Och polisen fortsätter ställa frågor som du inte kan svara på...

Shari Lapena är en kanadensisk kriminalförfattare som gjorde succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen [The Couple Next Door]. Nu kommer uppföljaren En främling i mitt hus [A Stranger in the House] som redan sålts till 35 länder. Innan Shari Lapena började skriva arbetade hon som advokat och lärare i engelska.

»Kommer få dig att sova med tänt ljus i veckor.« Bustle

»En rapp och välskriven bladvändare som hela tiden kommer med oväntade vändningar.« Villivonkansbooks

»En skickligt gestaltad thriller med flera oväntade vändningar och spännande fram till sista sidan.« Kajsa Bellander, BTJ

»En spänningsroman som håller högt tempo ända tills sista sidan.« Fröken Millas känsla för böcker
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En främling i mitt hus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja
    -, 30 maj 2023

    Tyckte den verkade riktigt bra i början. Men otroligt långtråkig och händer knappt inget. Uppläsaren var sådär också.

  2. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 mars 2021

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Jag har tidigare läst en bok av den amerikanske författaren Shari Lapena, och det var boken På andra sidan väggen. Jag tyckte boken var bra, och den fick en fyra i betyg av mig. Nu har jag läst boken En främling i mitt hus, och den var också bra, helt okej, och läsvärd, men kanske något sämre än den första boken. Kan i alla fall rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Shari Lapena