Kirskålsgrannar (ljudbok) Spara 44%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (251.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pommie och Frank (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2021-06-02
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177993483

Kirskålsgrannar Ljudbok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-02

Styckköp

89 159 Du sparar 70 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kärlek, konkurrens och vackra trädgårdar på den skånska landsbygden.

Pommie Dahl är bygdens trädgårdsstjärna med Österlens mest prunkande rosor och tätaste lavendel. Men när trädgårdscelebriteten Frank Blumer flyttar in i huset bredvid, hotas plötsligt hennes ställning. Pommie gör allt för att inte hamna i underläge gentemot sin nya granne, en man som vet att njuta av livet och som charmar de flesta på sin väg. Frank, å andra sidan, verkar inte riktigt vara med i samma tävling som Pommie. Eller?
I sin strävan efter att vinna den årliga skördefesttävlingen påbörjar hon en utredning av Frank och finner både det ena och andra. Varför lyser hans äpplen som om de vore radioaktiva? Och vad har han egentligen på gång med pomologen, mustmakaren och tillika en av jurymedlemmarna i skördefesttävlingens kommitté, Carl?
Kirskålsgrannar är en lättsam trädgårdsroman om konkurrens, kärlek och att våga bryta sig loss från gamla mönster. Med humor, vackra trädgårdsmiljöer och njutbara smaksensationer får vi under en rekordvarm sommar följa Pommies upptåg på den skånska landsbygden på väg mot höstens klimax, skördefesttävlingen. Hur långt är Pommie beredd att gå för att vinna tävlingen? Och är hennes starka känslor för Frank egentligen något annat än vad hon tror?

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Kirskålsgrannar är hennes debutroman och den första boken i serien om Pommie och Frank.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kirskålsgrannar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skämskudde
    -, 31 juli 2022

    Mysig bok som hade varit bättre om det varit lite mer händelse i boken. Bitvis så pinsam att jag behövde en skämskudde.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Clevström