Evelyn Hugos sju äkta män (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (367.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2021-12-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Wernbro Augustsson
ISBN
9789177993896
Evelyn Hugos sju äkta män (ljudbok)

Evelyn Hugos sju äkta män Ljudbok

(27 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Monique är inte direkt på topp. Hennes man har lämnat henne och hennes karriär som reporter har gått i stå. Så när den glamorösa Hollywoodstjärnan Evelyn Hugo kontaktar henne och vill att Monique ska skriva hennes livs historia så kunde ingen bli mer förvånad än Monique själv.
Varför har Evelyn Hugo valt just henne? Fast besluten att rädda sin karriär träffar hon skandaldrottningen och hör Evelyn Hugo berätta om livet i Los Angeles på 1950-talet och tiden fram tills hon valde att lämna rampljuset i slutet av åttiotalet. Samtidigt som Evelyn berättar om skoningslös ambition, oväntad vänskap och en stor förbjuden kärlek, så börjar Monique känna ett djupt band till skådespelerskan. Men när deras vänskap djupnar inser Monique att det faktiskt finns en anledning till varför Evelyn valde just henne. Något som kan komma att krossa henne.

TAYLOR JENKINS REID är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit ett flertal romaner. Hon bor med sin man och dotter i Los Angeles.

»Fängslande, hjärtslitande och full av det gamla Hollywoods glamour. En av årets mest uppslukande böcker.« BuzzFeed

»En fullkomligt trollbindande och beroendeframkallande historia om en tillbakadragen filmstjärnas tumultartade resa genom Tinseltown .« PopSugar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Evelyn Hugos sju äkta män. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kärlek kommer i så många olika formar.
    -, 14 augusti 2022

    En verkligt berörande kärleksberättelse på så många olika nivåer.

  2. Vem bryr sig om makarna?
    Tobias E, 17 juli 2022

    Mer eller mindre en falsk biografi influerad av filmstjärnor från 50-, 60- och 70-talet. En känsla av "det skulle kunna vara sant". Boken är, precis som Evelyn, inte perfekt och djupdyker man i den kan man säkert hitta en del problematiska delar. Jag är däremot inte rätt person för att göra det. 5 stjärnor får den helt enkelt för att den behöll min koncentration och jag hade svårt att lägga den ifrån mig så fort Evelyns berättelse tog fart. Något jag haft problem med i decennier. Trots hennes... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Taylor Jenkins Reid