Dagboken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Wesén
Utgivningsdatum
2021-05-31
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lena Thorndal
ISBN
9789177994046
Dagboken (ljudbok)

Dagboken Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En man och en kvinna sitter på en bänk. Hon minns inte längre vem han är. Han har en dagbok i sitt knä och han läser för henne. Han berättar en historia om kärlek som utspelat sig ett halvt sekel tidigare - kanske den största kärlekshistorien av dem alla.
North Carolina, 1946. Noah har precis återvänt hem efter Andra världskrigets terror. Fjorton år tidigare träffade han Allie, flickan han aldrig kunnat glömma. Det var kärlek vid första ögonkastet. De var unga och passionerade, och de hade en underbar sommar tillsammans. Men de kom från olika världar - han fattig, hon rik.
Kanske hade historien kunnat sluta där. Men så återvänder Allie. Hon är förlovad med en framgångsrik man och bröllopet väntar runt hörnet. Men det är också något hon måste fråga Noah om...

NICHOLAS SPARKS är en av världens mest älskade historieberättare. Samtliga av hans böcker har blivit New York Times bestsellers och sålt sammanlagt 105 miljoner exemplar världen över, på fler än 50 språk. Dagboken [The Notebook] är hans mest kända roman, och blev en stor filmsuccé 2004 med Rachel McAdamsoch Ryan Goslingi huvudrollerna.

"En av de vackraste kärlekshistorier jag läst. Man sträckläser och njuter, skrattar och gråter om vartannat." Malins Bokblogg

"En finstämd bok om kärlek & åldrande." Lottens Bokblogg

"Så gripande att jag inte kunde släppa taget om den. En underbar bok." I Heart Fantasy
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicholas Sparks