Såld på en måndag (inbunden) Såld på en måndag
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2022-03-25
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Emö Malmberg
Originaltitel
Sold on a Monday
Medarbetare
Klynstra, Laura (form)
Dimensioner
217 x 143 x 25 mm
Vikt
512 g
SAB
Hce
ISBN
9789177994183
Såld på en måndag (inbunden)

Såld på en måndag

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-25
89 198 Du sparar 109 kr!
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Man kan inte släppa boken innan sista sidan är läst." Ölandsbladet

"Såld på en måndag bör läsas av alla som är intresserade av historia, livsberättelser och människoöden." BTJ - betyg 5/5

Det var deras blick Ellis först fastnade för. De satt på verandan vid husets framsida, två pojkar som kastade grus mot en konservburk. De var kanske sex och åtta år och hade varken skor eller tröjor på sig. Bredvid dem satt en skylt. En obehandlad plankbit med naggade kanter. Ellis uppfattade inte riktigt erbjudandet förrän han knäppte bilden. 2 BARN TILL SALU. Plötsligt fick han svårt att andas. Han sänkte kameran och läste orden igen. De borde egentligen inte ha chockat honom. Varje dag utackorderades barn till släktingar eller lämnades på kyrktrappor i förhoppningen att någon skulle ge dem mat och husrum. Men att sälja dem det gav ytterligare en brutal dimension till de svåra tiderna.

Såld på en måndag är inspirerad av ett verkligt tidningsfotografi som bedrövade läsare världen över. Det är en stark och laddad roman om konsekvenserna av våra handlingar och om vad vi är beredda att göra för dem vi älskar.

KRISTINA MCMORRIS har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser och nomineringar för succéromanen Såld på en måndag. Den har legat på New York Times och USA Todays bästsäljarlistor och har sålt i nästan en miljon exemplar. Kristina McMorris bor i USA med sin man och deras två söner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Såld på en måndag
  2. +
  3. Jul på det lilla hotellet vid havet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jul på det lilla hotellet vid havet av Jenny Colgan (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Såld på en måndag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som känns i hjärtat

    Såld på en måndag är en bok som känns i hjärtat. Det är en fängslande, berörande och stark roman om konsekvenserna av våra handlingar och om vad vi är beredda att göra för dem vi älskar.

    De var kanske sex och åtta år, hade varken skor eller tröja på sig. Bredvid dem satt en skylt. En obehandlad plankbit med naggande kanter. Ellis uppfatta inte riktigt erbjudandet förrän han knäppt bilden. 2 BARN TILL SALU. Såld på en måndag är inspirerad av ett verkligt tidningsfotografi som bedrövad... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina McMorris