Sanningens pris (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2022-01-14
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
Truths I Never Told You
Medarbetare
Sangregorio, Paolo (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789177994237

Sanningens pris

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-01-14
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Beths fars demens har blivit allt värre med åren och när han slutligen flyttar in på ett äldreboende erbjuder sig Beth att rensa ur barndomshemmet. Förvånat upptäcker hon att dörren till det gamla lekrummet är låst med hänglås. Väl bakom den möts hon av en kaotisk röra av sin fars målningar, högar av gamla papper och annat skräp.

När Beth rotar igenom röran finner hon ett löst blad ur vad som verkar vara en dagbok, skriven av hennes bortgångna mor. Beth och hennes syskon växte upp i tron att deras mor dog i en tragisk bilolycka när de var små, men dagboksanteckningen antyder något mycket värre än så.

Steg för steg klarnar bilden av vem Beths mor var. Det är ett skrämmande porträtt av en kvinna drabbad av förlossningsdepression, med en make som långt ifrån liknar den kärleksfulle far Beth och hennes syskon vuxit upp med. Som nybliven mamma utkämpar hon sina egna strider och upptäcker att hon är mer lik sin mor än hon trott.

KELLY RIMMER är en storsäljande författare från Australien. Hon har bland annat jämförts med Jojo Moyes, David Nicholls och Nicholas Sparks. LB Förlag har tidigare gett ut Jag utan dig, En mors bekännelse och Vad hjärtat aldrig glömmer av Kelly Rimmer.

"Jag har gråtit, jag har sörjt och jag har älskat varenda sida av denna bok. En fullträff!" Frk Haugaard läser

"Vackert, bottenklingande och äkta. För mig är detta en författare som kan konsten att locka fram hoppets leende, beröra läsaren till tårar och ge rum för det där som upprör - samtidigt." Carolines bokhylla
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sanningens pris
 2. +
 3. En mors bekännelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt En mors bekännelse av Kelly Rimmer (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sanningens pris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gripande
  Jenny, 14 november 2023

  Kelly Rimmer är en av mina favoritförfattare, ett säkert kort då jag vet att hon skriver starkt och berörande. Hon har en talang för att jag som läsare blir helt uppslukad av boken och därmed glömmer allt annat för en stund. Ibland, såsom när jag läste denna var det precis vad jag behövde.

  Boken är uppbyggd så att den växlar mellan nutid 1996 och dåtid 1958. Jag finner som oftast att en sådan växling mellan tider gör berättelsen mycket indragande och spännande vilket helt klart var f... Läs hela recensionen

 2. Lögner
  Anna Birgitta (Dalarna), 22 juli 2022

  Om vad lögner gör och hur de drabbar berörda personer när de uppdagas, vilket nästan alltid sker. Det som tagits för sanning förändras liksom livet för alla som trott på lögnerna. Sens moral, att inte tro på allt man hör och att inte ljuga!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kelly Rimmer