Isobels vandring (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2022-04-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
179 x 109 x 10 mm
Vikt
132 g
SAB
Hc
ISBN
9789177994374

Isobels vandring

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-04-08
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk." - Litteraturmagazinet

"Man blir lycklig medan man läser. En bok att rekommendera om man vill komma ner i tempo, hitta lugnet och få en fantastisk berättelse!" - Du i Fokus

Isobels vandring är en magisk och suggestiv berättelse bortom tid och rum. En vacker saga som låter oss följa med den unga flickan Isobel och hennes vän Anived i deras spännande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmågor lockar dem långt från hemmets välbekanta trygghet.

Sagan leder de två ungdomarna över vidsträckta slätter, till havets stränder och skogens mörka grönska, men också till ödemarkens fruktlösa torka och ändlösa vidder. För att finna det de söker är de dock tvungna att bege sig ännu längre bort, mot det gåtfulla berget som hägrar i fjärran. Längs vandringen möter de vänner och vägvisare av olika slag, men framför allt möter de två sig själva.

Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över. Isobels vandring utkom första gången 2016.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Isobels vandring
 2. +
 3. Att landa som en trana

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att landa som en trana av Kajsa Ingemarsson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Isobels vandring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vacker berättelse
  @bettan_bokprataren (Örebro), 10 juli 2022

  Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.

  Jag kan inte annat än hålla med Litteraturmagazinet som skriver,
  "Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk."
  Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också saga... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner