Isobels vandring (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (217.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-04-13
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177994381
Isobels vandring (ljudbok)

Isobels vandring Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-13

Styckköp

143

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Isobels vandring är en magisk och suggestiv berättelse bortom tid och rum. En vacker saga som låter oss följa med den unga flickan Isobel och hennes vän Anived i deras spännande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmågor lockar dem långt från hemmets välbekanta trygghet.

Sagan leder de två ungdomarna över vidsträckta slätter, till havets stränder och skogens mörka grönska, men också till ödemarkens fruktlösa torka och ändlösa vidder. För att finna det de söker är de dock tvungna att bege sig ännu längre bort, mot det gåtfulla berget som hägrar i fjärran. Längs vandringen möter de vänner och vägvisare av olika slag, men framför allt möter de två sig själva.

Isobels vandring är en poetisk berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över. Isobels vandring utkom första gången 2016.

"De vackra orden, den beskrivande vandringen och den innerliga kärleken, gör boken till en oerhört vacker saga." Läsarröst

"Ett fantastiskt spännande och gripande epos och som ALLA kan ta tills sig. Isobels vandring är ett mästerverk!" Läsarröst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson