En enkel till Indien (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177994398

En enkel till Indien E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-04-20

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes." Félice Jankell

Modejournalisten Ella Franks vildaste dröm blir till verklighet när hon tackar ja till tjänsten som chefredaktör för världens största modemagasin, som ska lanseras i Skandinavien. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktig med vad hon önskade sig. Erbjudandet som verkar för bra för att vara sant, med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel, visar sig snart vara just det. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.

En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som först kan uppstå när man saktar ner och skapar rum för den.

CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag är hon chef för innehåll och PR på klädkedjan Indiska. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. Nu är hon aktuell med sin debutroman, En enkel till Indien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En enkel till Indien. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig feelgood
    -, 8 augusti 2022

    En mysig feelgood som får en att reflektera över vad som är viktigt i livet och påminner en om att andas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cassandra Brunstedt