Huset nedanför klipporna (ljudbok) Spara 44%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (262.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2022-04-25
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789177994503

Huset nedanför klipporna Ljudbok

(25 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-25

Styckköp

89 159 Du sparar 70 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Kocken Anna har fått sitt hjärta krossat av sin pojkvän sedan tjugo år tillbaka. För att komma på fötter igen köper hon en liten stenstuga i en by vid den skotska kusten, en kuststräcka som när som helst hotar att störta ner i havet och dra husen med sig. Innan Anna flyttade in ägdes stugan av Bren, en självständig och ogift fiskarkvinna som bott i stugan sedan 1930-talet.
Anna rotar sig snabbt i byn och det dröjer inte länge innan hon tycker att det är kul att laga mat igen, något som den berömda tv-kocken Geoff, tillika hennes ex, lyckades ta ur henne med nedvärderande kommentarer och hårda ord. Snart drar Anna igång en liten lunchservering för sex gäster på sin uteplats och redan efter den första lunchen är succén given. Ryktet sprider sig och hon hyllas med femstjärniga recensioner på nätet och i tidningarna, något som får Geoff att komma på oväntat besök.
En dag slår en storm till och alla i byn måste evakueras innan jordskreden sveper med sig deras hus ut i havet. Ska Anna stanna i byn efter stormen och öppna det gamla värdshuset igen? Eller ska hon tacka ja till Geoffs erbjudande om att åter jobba för honom?

SHARON GOSLING har tidigare arbetat som journalist och skriver fortfarande om filmer och tv-serier i sci-fi- och fantasygenren. Hon har skrivit flera romaner i samma genre men byter spår med Huset nedanför klipporna. Sharon bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.

"Till bokens styrkor hör skildringen av den lilla byn, havet och människornas utsatthet. Romantik, kärlekens väsen och dramatik blandas på ett för denna genre bra och medryckande sätt." Inger Ulfstedt-Fjellsson, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sharon Gosling