Kärlek i fem akter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Fred Ekman
Utgivningsdatum
2022-09-14
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Aimée Delblanc
ISBN
9789177994879
Kärlek i fem akter (ljudbok)

Kärlek i fem akter Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-09-14

Styckköp

69 149 Du sparar 80 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Bokhandlaren Paula har förlorat ett barn och en make. Den självständiga Judith tänker mer på hästar än på män men det hindrar henne inte från att söka efter kärleken på nätet. Brida är författare men har ingen tid att skriva tills hon måste välja mellan sitt arbete och sin familj. Malika har blivit lämnad av den perfekte mannen och söker bekräftelse hos sina föräldrar. Hennes syster Jorinde är skådespelerska och gravid för tredje gången, men hur ska hon klara av att försörja sin familj på egen hand?

Som tonåringar såg de fem kvinnorna Berlinmuren falla och där det tidigare fanns gränser finns nu frihet. Men med friheten kommer andra former av tvång.

Kärlek i fem akter är en roman som utforskar vad som finns kvar efter att kvinnor har uppfyllt sina roller som fruar, mödrar, vänner, älskare, systrar och döttrar. Det är en träffande samtida roman om kärlek, vänskap och vad det innebär att vara kvinna.

DANIELA KRIEN är född 1975 och bor i Leipzig med sin man och deras två döttrar. Hon debuterade 2013 med romanen Någon gång ska vi berätta allt för varandra som har översatts till femton språk. 2015 belönades hon med Nicolaus Born Debut Prize. Kärlek i fem akter är hennes andra roman.

"En intelligent studie av kvinnligt begär, ambition och svaghet." The Guardian

"Osvikligt imponerande." Irish Times

"En vacker roman om hur det är att vara kvinna i dagens Europa." New European
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek i fem akter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Livet!
    -, 4 oktober 2022

    Tänkvärd och intressant!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Daniela Krien