Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2022-08-26
Upplaga
2
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Dimensioner
227 x 206 x 18 mm
Vikt
600 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789177994886

Jakten på en perfekt Gin & Tonic

Inbunden,  Svenska, 2022-08-26
251
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nyutgåva av succéboken!

Sedan den första utgåvan av boken skrevs har hela gindustrin revolutionerats. Tjogtals med nya destillerier och tonickokerier har startats bara i Sverige. Den lilla gruppen Vi som älskar gin på Facebook har vuxit från några hundra personer till mer än 20 000 entusiaster och i GT-kretsar diskuterar vi alltjämt ämnen från "Vad är det för fel på en Gordons med Schweppes?" till "Har du provat min senaste whiskyfatlagrade gin med senap- och hallonbåtstonic?"

Det här sätter fingret på den allra viktigaste ingrediensen i en perfekt Gin & Tonic; den som många använder sig av men ingen talar om: ENTUSIASMEN. Det är vår gemensamma upptäckarglädje som gör denna välsignade partydrink till det den är en uppfinning som låter sig behandlas som grogg eller cocktail beroende på sinnesstämning.

En Gin & Tonic sätter inga gränser. Den hänger muntert med vart du än vill, i någon av den miljard olika kombinationer av fin- eller fulgin och handgjord eller industriprocessad tonic som just nu går att skapa.

HANS-OLOV ÖBERG är författaren till ett stort antal böcker, såväl skönlitterära som fackböcker. Under sina 25 år i finansbranschen fick han tillfälle att resa över hela världen och, såväl i som utanför arbetet, testa de allra bästa barerna. Efter ett besök på ett stort brittiskt gindestilleri i mitten på åttiotalet har Hans-Olov målmedvetet jagat efter det perfekta GT-receptet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jakten på en perfekt Gin & Tonic
  2. +
  3. Dagens Gindrink 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dagens Gindrink 2024 av Jens Josefsson, Fia Ronge, Hans-Olov Öberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 533 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans-Olov Öberg