Trubbel i musteriet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Pommie och Frank (del 3)
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2022-09-09
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Dimensioner
190 x 132 x 23 mm
Vikt
382 g
SAB
Hc
ISBN
9789177994893

Trubbel i musteriet

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-09-09
209
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Det är bara att njuta och leva med i Pommies och Franks nya paradis." Ölandsbladet

"Språket och beskrivningarna är målande och boken är lätt att sträckläsa." BTJ

Det stundas höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder gamla bekantskaper och med Franks dotter Claudia och hennes son Luca på plats blir livet äntligen som vanligt igen.

Men hösten på den nystartade handelsträdgården är intensiv. Fastän de skånska vindarna är milda, är det något som bekymrar Pommies och Franks vän, Carl Styrud, ägare till det anrika familjeföretaget Styruds musteri. Elaka rykten sprids i sociala medier om att musteriet använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt.

Pommie och Frank gör allt de kan för att hjälpa sin vän trots att de har mycket att stå i. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med påstridiga krav och från ingenstans dyker Pommies pappa upp efter trettiofem års tystnad. Mellan Claudia och hantverkaren Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död.

Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa. Och hur ska hon kunna övertyga Frank om att missade dejter bara är en följd av den senaste tidens omvälvande händelser?

När höst går mot vinter har livet på Äppelgården tagit en ny riktning. Stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband har skapats.

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Trubbel i musteriet är tredje boken i hennes omtyckta serie om Pommie och Frank. De tidigare delarna, Kirskålsgrannar och Tistlar i handelsträdgården, har båda nominerats till Årets Feelgood.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trubbel i musteriet
 2. +
 3. 24 goda gärningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trubbel i musteriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  veronicas_bok_bak_liv, 30 oktober 2022

  Det stundas höstbröllop på äppelgården och med den nystartade handelsträdgården blir det en intensiv tid. Pommie och Frank oroar sig för deras vän Carl som äger det anrika Styruds musteri då elaka rykten sprids på sociala medier och problemen eskalerar snabbt. Pommie gör allt för att hjälpa vännen och mitt i allt dyker hennes pappa upp efter 35 års tystnad. Det blir en omvälvande tid och hur ska det gå med allt?

  Äntligen får jag komma tillbaka till Skåne och träffa Pommie och Frank ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Clevström