Ett dockspel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (247.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-11-16
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995104

Ett dockspel Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-16

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En varm sommarnatt försvinner trettonåriga Stella Månsdotter från sina föräldrars rum på boutiquehotellet La Maison i Söderköping. En omfattande sökinsats inleds på anläggningen och utmed de intilliggande slussarna. Ett arbete som försvåras av det stora antalet turister som dagligen passerar Göta kanal.
Hannes Karlsson, polis i området, råkar av en händelse bo på hotellet vid tidpunkten för försvinnandet och är därmed först på plats. Bland hotellets övriga gäster finns förutom flickans föräldrar och deras vänner, en känd podcaster, en tidigare dömd rånare och en familj som nyligen förlorat sitt barn i en tragisk händelse. Ingen av dem säger sig ha sett flickan under den berörda natten, men ju fler kopplingar som polisen finner mellan Stella och hotellets gäster, desto mer uppenbart blir det att någon av dem ligger bakom hennes försvinnande.

Anna Roos är civilekonom och författare. Hon bor med sin man och dotter i Trosa där också hennes hyllade serie Morden vid världens ände utspelar sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Roos