Ett bloss i Barcelona (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2022-11-10
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995173
Ett bloss i Barcelona (e-bok)

Ett bloss i Barcelona E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En kärlekshistoria med en okonventionell upplösning och ett utgångsläge i det som är tabu." BTJ

Om några timmar lyfter planet till Barcelona och Lydia kommer att sitta vid en fönsterplats, ensam med en stark Gin & Tonic i handen. Ett avskedsbrev väntar på hennes mans skrivbord och deras dotter är överlämnad till sin farmor. Från och med nu ska Lydia lägga noll procent energi på att vara till lags och hundra procent energi på att söka efter sin förlorade lust. Hon vet att det hon gör är oförlåtligt men alternativet vore ännu värre. Hon måste resa bort för att någonsin kunna hitta hem.

När Philip kommer hem till lägenheten i Vasastan och förstår att Lydia har stuckit vänds hans tillvaro upp och ner. Hur kan hans fru bara lämna honom utan förvarning? Men framför allt, hur kan en mamma lämna sin nyfödda dotter? Philip försöker förstå varför Lydia försvunnit och ser till sist ingen annan utväg än att följa i hennes fotspår.

Ett bloss i Barcelona är en roman om relationer, förväntningar och lust - och om att tappa bort sig totalt för att kunna hitta rätt.

MALIN LETSER debuterade 2019 med Brevet till Alice som fick ett mycket fint mottagande. Malin arbetar som journalist och bor i Stockholm med sina två döttrar. Precis som Lydia i Ett bloss i Barcelona har Malin bott i Barcelona och har en förkärlek för Spanien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett bloss i Barcelona. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett bloss jag aldrig drog
    Lasse Ekstrand, 21 februari 2024

    Jag köpte boken enbart för att ordet "Barcelona" förekom i titeln. Jag är ju katalan i själ och hjärta. Men boken en besvikelse. Läs hellre George Orwells lysande "Farväl till Katalonien". Slösa inte pengar och tid på Letser. Jag visste inget om författaren, när boken införskaffades. Känner inget behov veta mer om henne.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Letser

  • Brevet till Alice

    Malin Letser

    En hisnande rolig och djupt vemodig berättelse om mod, rädsla, längtan och vänskap. Rädsla och skam har hindrat Alice från att leva det liv hon innerst inne drömt om, och nu har hon blivit gammal och accepterat sitt öde. När ett brev från det förf...