Till sista droppen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hope Island (del 1)
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2022-11-25
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995241

Till sista droppen Ljudbok

(22 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-25

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Storbritannien, 1984. Långt ute i den skotska övärlden kämpar Heather MacDonald för att rädda sin ärvda pub från konkurs. Spiken i kistan blir när taket börjar läcka i ösregnet.
På en dyngsur vind hittar Heather kassaböcker och hotelliggare från sin mormors mors tid. Drömmar väcks om en skaldjurskrog med gästrum, men kommunen säger nej till bygglov eftersom den mäktige lord Winsley har lönsamma planer på att exploatera Heathers by.
En historiskt laddad tvekamp börjar. Lorden glömmer dock att en MacDonald aldrig ger sig utan strid ...
Till sista droppen är en frihetstörstande historia om en ung skotskas kamp mot den engelska överheten. Boken är en fristående början på Hope Island-serien och utspelar sig i en tid då Thatcher, kolgruvestrejken och kungliga skandaler får Storbritannien att mullra.

JÖNS HELLSING (född 1964) arbetar som copywriter och bor med sina söner på Lidingö utanför Stockholm. Tjugoåtta år gammal följde han med sin pappa Lennart till familjens ärvda egendom i den skotska övärlden. Längst ut på Islay, vid vägs ände mot havet, mötte han en saltstänkt avkrok som tog honom med storm. Idag är byn Portnahaven en naturlig del av Jöns liv. Under sina resor dit bor han i sin egen skotska skrivarlya Four winds, ett före detta kustbevakningstorn med utsikt mot Atlanten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till sista droppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Usel.
    - (Stockholm), 7 mars 2023

    Trams, stolpigt språk. Om detta är en översättning så har jag nog inte stött på en så dålig tidigare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jöns Hellsing