Var inte rädd - Själens resa Etapp 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (17.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens resa (del 1)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-06-24
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995272

Var inte rädd - Själens resa Etapp 1 Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Du guidas framåt på ett tryggt sätt, men leds också av dina egna aningar och förnimmelser. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska.

Var inte rädd är den första etappen på resan. I den här meditationen lämnar du utgångspunkten, det trygga och det välkända, för färden ut i det okända. Du uppmanas att släppa rädslan och ge dig hän äventyret. Det är nu det börjar.

De tolv meditationerna är individuella och helt unika till sin utformning. Du kan lyssna på Själens resa som en helhet, men varje meditation fungerar också fristående. Avsätt en stund för dig själv och använd lurar för bästa upplevelse. För fördjupad effekt, lyssna gärna på varje etapp flera gånger.

Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som svarar för musik och produktion.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Var inte rädd - Själens resa Etapp 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Chia, 21 maj 2024

    Men underbara Kajsa Ingemansson, du läser så bra, musiken är otrolig och innehållet så på pricken att jag både grät, skrattade och dansade. TACK för denna härliga uppläsning på ljudbok. Precis vad jag behövde just nu.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson