Vilddjuret vaknar - Själens resa Etapp 3 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens resa (del 3)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-06-24
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995296

Vilddjuret vaknar - Själens resa Etapp 3 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-06-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska.

Vilddjuret vaknar är den tredje etappen på resan. Det har blivit dags att ta klivet ut i friheten. Ord och toner aktiverar dina instinkter, och uppmanar dig att genomskåda det som begränsar. Resans tredje meditation är intensiv och omtumlande. Med vilddjurets öppna blick och skärpta sinnen kan du förvänta dig nya tankar, nya infallsvinklar och nya reaktioner. Välkomna det som händer inom dig!

De tolv meditationerna är individuella och helt unika till sin utformning. Du kan lyssna på Själens resa som en helhet, men varje meditation fungerar också fristående. Avsätt en stund för dig själv och använd lurar för bästa upplevelse. För fördjupad effekt, lyssna gärna på varje etapp flera gånger.

Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som svarar för musik och produktion. På inspelningen medverkar också spelman Anders Olofsson på fiol.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »